FUCKAT UPP DET IGEN!

Jag har verkligen klanatat till det igen och får skylla mig själv. Varken J eller C pratar med mig och G är utomlands så jag har absolut ingen att prata med. Jag vet inte varför det alltid ska vara så mycket drama hela tiden. Om jag nu inte orkar svara på 100 sms samtidigt så får de väl acceptera det. Och vad är grejen med min telefon, är de bara mina kompisar för att jag ringer gratis. De ringer aldrig till mig för det kostar pengar och våran vänskap är tydligen inte värt ett öre. Och C beter sig jätte konstigt mot mig. Ena dagen ignorerar hon mig och sen nästa dag pratar hon med mig som om inget har hänt. Jag blir så trött på att rätta mig efter alla andra hela tiden, det är väl därför jag bråkar med alla, för att jag säger ifrån och inte ger mig.

Även fast det är underbart att vara själv ibland så är det väldigt ensamt. Jag saknar J fast att hon är lite enoying med sina sms hela tiden. Hellre få 100 sms än inga. Det handlar väl om att de måste acceptera hur jag är och inte försöka ändra på mig hela tiden. Jag försöker inte ändra på dem så kan de inte bara låta mig vara.

Jag har egentligen inte så många vänner. TRAGISKT!. Att bara ha några vänner som lämnar en så fort man råkar trampa snett. Eller det kanske är jag som flyr, Jag vill inte bråka hela tiden och flyr då från alla som bryr sig. Jag vet inte riktigt vad som händer, men det är ganska uppenbart att mina vänner inte orkar umgås med mig...:(


 
NYÅR 2010-2011


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0