Picture.

Okej... Jag hade bara en bild på 2 av mina 3 katter så det här är alltså Robin och Gustav. Robin är den svarta och Gustav är den orange tjocka katten, inte konstigt att jag döpte honom Gustav.


Mina små söta terriers!

Jag har ju då 2 jätte söta små jack russel terriers som har underbar personlighet. Det är en mamma och son, Jacky och Hugo. Hugo är min lilla favorit och Jacky är Heidis ( min pappas fru ) favorit. Jag älskar dem men de kan vara riktigt jobbiga ibland när vi ska ut och gå. Jag kan inte säga att jag gillar att plocka upp deras bajs och Jacky ska självklart bajsa på varje uppfart där det finns människor. Hugo är lite mer diskret och sättter sig i en buske eller i ett dike för att göra sitt. Jag har ganska många djur, både katter och häst. Mina katter heter Snöboll, Robin och Gustav ( kan sätta in bilder på dem någon annan gång. ) Hästen heter Wilma men den är mer Heidis.

Här är några bilder av mina hundar. Hugo är den som bara har svart på öronen...


"Love Dealer" Justin timberlake feat. Esmée Denters

Den här har så bra beat... mmmm älskar den.


Scare Prank Gone Horribly Wrong!

Den här videon är verkligen helt sjuk. Jag både skratta och tappade andan samtidigt. Jag vet inte om den är äkta eller om det är fake... "Fake and gay" haha...
Komentera vad ni tror.

            


Hello!

Okej det var typ 100 år sen jag skrev blogg nu... Jag hade en blogg förut men jag tröttnade på den så jag skapade en ny. Jag heter Michaela men ska byta/lägga till ett namn. Jag ska heta Juni. Så då kommer jag heta Michaela Juni Josephine Landfors Buch... Hahaha jag vet att det är långt men what ever. Jag har diabetes och är 16 år. Jag fick diabetes typ 1 när jag var 9 år och har haft det sen dess. Jag har precis börjat gymnasiet och har vänner men jag kan inte säga att jag är populär direkt. Jag har 2 underbara jack russel terriers som heter Jacky och Hugo. De är så himla söta. Så... vad ska jag skriva i den här bloggen? Jag vet inte riktigt, vi får se. Det får väl bli lite hipp som haver hehe...Här är en liten bild på mig men nu är jag en blondin.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0